Cautare

13428 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 10 04 2010" (6.03 secunde)
La data de 23 august 2010, in jurul orei 18.30, B. PETRICA de 24 de ani din Bucuresti, a condus un motociclu marca Yamaha, pe Soseaua Viilor dinspre Str.
La data de 4 octombrie 2010, in jurul orei 18.00, P. CLAUDIU de 35 de ani din Bucuresti, avand permisul de conducere retinut, a condus o motocicleta marca Kawasaki, pe str.Tufanica dispre str.Nicolae Rosu catre sos.Industriilor.
La data de 29 octombrie 2010, in jurul orei 20.55, C. MARICEL de 52 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia pe sos. ... DOINA, de 51 de ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator.
La data de 6 noiembrie 2010, in jurul orei 09.30, P. Nicolae de 28 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia pe Calea Dudesti dinspre sos.
La data de 08 noiembrie 2010, in jurul orei 12:40, U. Nicolae de 19 ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 13:25, C. FLORENTINA de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat, pe str.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 06:35, O. PAUL de 41 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Calea Ferentari dinspre bd.
La data de 20 decembrie 2010, in jurul orei 18:43, C. BOGDAN de 30 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Honda, pe str.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 11:30, D. IOAN de 50 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Corsa, pe Str. ... NUTA de 57 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii regulamentar pe marcajul trecere pentru pietoni.
La data de 02 septembrie 2010, in jurul orei 09.30, C. Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. ... Vasile de 56 de ani din Bucuresti, pe str.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 10:20, L. CONSTANTIN de 47 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe str. ... MARIANA de 56 de ani din Bucuresti, care se afla pe partea carosabila a str.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 06:40, V. ALEXANDRU de 41 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Citroen, pe bd.
In replica, delegatia UE la Bucuresti precizeaza ca deciziile privind rutele coridoarelor europene vor fi adoptate de-abia la sfarsitul acestui an sau inceputul anului viitor.
La data de 02 decembrie 2010, ofiteri din cadrul Politiei Sector 4 - Serviciul de Investigare a Fraudelor, impreuna cu agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 26 Politie si inspectori din cadrul Autoritatii Rutiere Romane - Bucuresti au actionat pe raza de competenta in zona Sos.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Abia in vara lui 2010 vom putea ajunge pe litoralul romanesc pe autostrada, de la Bucuresti la Constanta.
Confruntarea strict verbala a fost precedata de un accident - real de asta data - in momentul in care un membru al organizatiei condusa de Vanghelie a suferit un accident cerebral, fiind necesara interventia urgenta a Salvarii.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos este al doilea schior care moarte intr-un accident. Anul trecut, triplul campion national la schi Szabo Janos a murit intr-un accident de tren.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului. ... Premierul este recidivist Premierul Tariceanu nu este la primul accident de motocicleta.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
google-analytics.com